workshops

# Kreativt nærvær # IKS

Mine kurser åbner for nærvær og fordybelse i kreativ leg, det er langt fra hverdagens støg og larm, med fokus på personlig udfoldelse i kreativitetens legeplads Find mine kurser her både dem online hvor du selv kan fordybe dig og de fysiske hvor du kan tilmelde dig eller hvor du kan booke mig til en dag efter jeres behov

Lets INK it. Begynder kursus hvor du lærer de basale ting for at kunne komme igang, samtidig med at jeg tager dig igennem nogle teknikker hvor du hurtigt er igang og hvor du lærer mediet at kende. Det er legende og sjovt hele vejen og der er fokus og kreativ personlig frihed i dit kreative udtryk. Du kan købe kurset Online og selv køre det igennem eller du kan booke mig til en dag i nærvær med gode venner eller kollegaer til fordybelse i INKS og den flydende leg.

Vi leger med Flowart, streger og det abstrakte på dette Kreative kursus. Det er den abstrakte verden i vil gå på opdagelse i, hvor vi vil lege med både Akryl og andre medier i vores abstrakte leg denne dag.

Vi afprøver nogle teknikker sammen ser på farver og komposition, inden vi går til det større værk som vi bruger resten af dagen på.
Så der er tid til at fordybe sig og finde inspiration.

ved mine kreative dage og kurser er det uden telefon, den afleveres når I ankommer så der er ro til fordybelse de timer vi er igang. I pausen er der mulighed for at få telefonen retur ellers opfordres I til at holde
telefon-fri mens opgaverne laves.   

Pssst... husk lige

Vi gemmer telefonerne væk indtil sidst på eftermiddagen, I afleverer telefonerne når i kommer og får dem igen sidst på dagen. Der tages løbende billeder i løbet af dagen og dem får i tilsendt efterfølgende, for at være mest nærværende på dagen væk fra afbrydelser og notifikationer. Til et digitalt pusterum og pause.

Ved mine kreative dage og kurser er det uden telefon, den afleveres når I ankommer så der er ro til fordybelse de timer vi er igang. I pausen er der mulighed for at få telefonen retur ellers opfordres I til at holdetelefon-fri mens opgaverne laves.   

BOOK ÈN DATO FOR KREATIV LEG OG NÆRVÆR

Datoen er først endeligt godkendt når I har modtaget en godkendelse fra mig, jeg streger jævnligt datoerne ud efterhånden som de bookes. Du/I høre fra mig hurtigst muligt og gerne indenfor ca. 6 timer. Ved godkendelse af forespørgsel fremsendes faktura. Grundet flytning er det lige nu ingen tilgængelige datoer.