FOREDRAG

Mine foredrag – Book mig til et foredrag

Jeg er formidler, af liv, af kærlighed og ikke mindst livshistorier og livskonSekvenser. Jeg bruger min egen historie som katalysator ti lindholdet af mine foredrag. 

FORMIDLEREN

 Navnet er Joy Mai Kissov, og som i en anden kontaktannonce så elsker jeg alt der har med liv, kreativitet og den dybere forståelse af det og være menneske. Jeg nysgerrig af sind, på de større spørgsmål til livet og de konsekvenser livet også kan have, uden at vi er klar over det.
Jeg har valgt og begynde en ny rejse, hvor foredrag til inspiration af et bedre liv, og en dybere forståelse af os selv igennem de dybe livsfortællinger der kan røre dit hjerte og ændre alt på et splitsekund. Samtidig vil jeg gerne dele ud af glæden og miraklerne FARMAND i det høje er kommet med, efter jeg vendte mig til ham. Indover mig, og indover mit liv ikke mindst.

Se mine foredrag herunder som du kan booke mig til, til et anderledes arrangement til fordybelse og historier der vil røre dig og udfordrer dig ikke mindst. Du finder også datoerne for mit kommende foredrag Livsfortællinger unplugged for 2022 herunder. 

 

Livsfortællinger UNPLUGGED

Livet har meget at byde på, hvis vi tør være åben overfor hvad det har at give os. Alt for ofte handler det om at turde række ud efter det, vi kan være allermest bange for. På lige denne runde af Livsfortællinger unplugged i 2023, der vil jeg dele nogle faste historier om at vokse op i et hjem med anderledes rammer, og hvad det har først med sig, af skyklapper på hvem jeg er. Det er rammer med Alkohol, Psykopatiske træk og manipulative tendenser, Gasslighting og kontrol af hvem jeg måtte være, og hvordan jeg igennem et langt liv ikke vidste hvilke konsekvenser det skulle have på mit liv, eller de mennesker jeg tiltræk i mine relationer. Eller hvor mange der havde en plan eller en agenda med mig, der alt sammen var med til at synliggøre “historierne” for mig.

EN FAST HÅNDFULD HISTORIER:
Datter af en narssisist
Datter af en Psykopat
Mennesker der ville kontrollere og eje mig
Kærlighedens forskruede fortællinger, jeg havde fortalt mig selv
der holdte mig fra kærligheden.
Farmand i det høje, hans vanvittige mirakler og vejledning i et lille udpluk, og hvorfor han er vigtig for mig, også at have med sådan én aften, samt hvordan han ledte mig til LIV – i kunsten og udtrykket og det at skabe og formidle. Derudover vil jeg også kort komme ind på min vanvittige vandring i TRO og på de store spørgsmål omkring livet, fra religion til relation, samt bagsiden af medaljen ingen vil fortælle dig.  

… samt én helt særlig pose af livs-fortællinger jeg lader komme til mig i løbet af foredraget. Der vil være forskellige fra gang til gang, da jeg vil lade mig lede til hvilke historier der lægges på mit hjerte, de vil og kan derfor varierer fra gang til gang, og forkæle publikums øregange.

VARIGHED: 1:45 timer
PAUSE HALVVEJS
MULIGHED FOR SPØRGSMÅL   

 Afholdes i starten af 2024 igennem FOF

 

Udenfor komfortzonen - Komfortfrizone

Et foredrag med det kærlige spark du har ventet på, og forståelse af hvorfor du holder dig selv tilbage. Måske endda har talt dig selv fra at gøre alt det du gerne vil, på forhånd, så du aldrig tog skridtet. Foredraget er opbygget på livserfaringer jeg selv har gjort mig og virkelige helt tossede stier jeg er gået ned af. Styret af min nysgerrighed på mit menneske og på LIV og ikke mindst mine komfortzoner.

Hvordan får jeg mest ud af det?

Hvorfor udskyder jeg alt det jeg gerne vil?


Igennem foredraget vil jeg visualiserer komfortzonen, provokerer én smule og samtidig dele ud af mine egne begrænsninger jeg har haft og virkelig skøre skridt jeg har taget UD af min egen komfortzone. Hvad det førte med sig, hvordan jeg spotter at jeg hviler mig i det velkendte, samt hvordan det ændrede mit liv at træde udenfor lige præcis det velkendte.

Jeg har både arbejdet med mennesker, som Coach og Mentor indenfor blandt andet bevidsthed, åndelig forståelse af sig selv og har arbejdet med mig selv i snart 10år ret intenst. Der virkelig også var et skridt ud af komfortzonen på alle planer. Langt væk fra vores “stramme kultur” og forventninger til hvordan vi lever, eller bør leve. 

Hvordan jeg kom derhen?
Det deler jeg med jer undervejs. 

VARIGHED: 1-1:45 time
inkl. med mulighed for spørgsmål
Med en pause undervejs

 Afholdes i starten af 2024 igennem FOF