creative workshops

# Kreativt nærvær

kreativt nærvær med dem du har nær og kær, i leg og medier folder øvelserne og værkerne sig ud i løbet af dagen. Jeg skaber rum og vejleder hele dagen, for at du og I får foldet kreativiteten ud på bedste vis. 

Kreativt nærvær & leg

Stemningen er på plads når vi går igang, der er øvelser og leg som løsner op og åbner for fantasiens og nærværets kreative rum. Du afleverer telefonen når du møder op og får den først udleveret sidst på dagen, eller til frokost. Der tages billeder løbende på dagen, der sendes til dig/jer efterfølgende. For at give plads til nærvær og for at fjerne unødigt støj og afbrydelser.Det åbner endnu mere for kreativiteten og vi kan ligge hverdagen lidt på hylden mens vi går ind i det kreative skabende univers, sammen og for os selv. Der er snacks og glutenfree kage om eftermiddagen.

j

Illustratoren & Kunstneren folder sig ud

Vi leger og laver øvelser med forskellige medier indtil frokost, eftermiddagen er til at arbejde på dit personlige værk, du bestemmer selv hvad du går videre med, det kan også være du vil lave et værk der er en blanding af flere ting, du bestemmer helt selv. Formiddagen går med at komme ind i den nysgerrige og legende “tone” og du finder ud af med dig selv hvad der ligger tættest dit temperament. Se mere om mine forskellige workshops herunder, lad leg og kreativitet få plads en hel dag, tid til at kreativt nærvær, sammen, og lad din indre kunstner gå på slap line i trygge rammer.

kreativt nærvær, én hel dag, med familien eller måske 2 gode venner og deres forældre? der er 4 pladser på workshopen, find datoerne herunder til sommeren 2021 og slip din kreative streg løs.

Pssst... husk lige

Vi gemmer telefonerne væk indtil sidst på eftermiddagen, I afleverer telefonerne når i kommer og får dem igen sidst på dagen. Der tages løbende billeder i løbet af dagen og dem får i tilsendt efterfølgende, for at være mest nærværende på dagen væk fra afbrydelser og notifikationer.

Igennem Kreativt Nærvær fodrer vi den kreative nysgerrige nerve, i den intime fordybelse og sammen. Uden forstyrrelser og telefon, går vi til opgaverne og medierne. Glæde, nysgerrighed, smil og leg folder sig ud i et orgie af farver og materialer på dagen. Fantasiens historier guider og kommer til udtryk i løbet af dagen, på én anderledes og kreativ dag, lige gyldigt medie og streg, sammen i Kreativt Nærvær. 

BOOK ÈN DATO FOR KREATIV LEG OG NÆRVÆR

Datoen er først endeligt godkendt når I har modtaget en godkendelse fra mig, jeg streger jævnligt datoerne ud efterhånden som de bookes. Du/I høre fra mig hurtigst muligt og gerne indenfor ca. 6 timer. Ved godkendelse af forespørgsel fremsendes faktura. Grundet flytning er det lige nu ingen tilgængelige datoer.