Kreativ grafiker & Designer

one woman creative designer # samarbejdspartner

En kreativ samarbejdspartner og/eller tilknytning efter dit behov og budget. I én uforpligtende samtale danner vi et overblik over dine behov og spar samtidig penge på de gode idéer og branding af dine visioner, vedligeholdelse af de socialemedier mm. Hav mig fast tilknyttet (eventuelt som deltids-ansat) eller som behovet falder. 

HVAD KAN JEG TILBYDE?

“En fast personlig kreativ samarbejdspartner, eller deltids-ansat, der kender jer, tilpasset dit/jeres behov og budget lige nu” I en eventuel deltid-profil eller på timebasis, når behovet opstår. 

 

 Branding på forskellige medier
Redigering af mindre videoproduktioner, også optagelse
Styrk din/jeres identitet ved at formidle det rigtige budskab
Storytelling til din målgruppe
Bred vifte af designkompetencer
Udarbejdelse af fangende sælgende tekster

Den røde tråd i design og udtryk (udfra Designmanual)
Events og planlægning af kampagner evt.
Messe materiale af forskellig art
“tænk-ud-af-boksen” kommunikative idéer
SoMe indhold og udformning
Skab kreative og anderledes inputs til anderledes markedsføring
Illustrativ stærk formidler – den personlige streg / fortælling
Infotavler og Infografics
Større og mindre designopgaver i forskellige retninger
(Design tryk til t-shirt, muleposer, LED skærm-reklame, rollups mm.) 

 

Joy Mai Kissov - Designeren

Holder til i VEMB, på vestkysten i det jyske, og som ny-tilflytter til området, søger jeg nye muligheder i én bred vifte, enten som fast tilknyttet din virksomhed i deltids – form, eller på timebasis. Efter jeg i nogle år som selvstændig, egentlig ønsker at søge mere ro og fasttilknytning. Hvor mine kompetencer og erfaring, kan bruges, alt imens jeg ønsker at gøre mig i egne kreative folder i min fritid.

Lad os derfor tage den gode samtale om jeres behov og det jeg eventuelt kan tilbyde jer, for at I står skarpt og hvordan mine kompetencer og erfaring i ryggen, kan hjælpe eller aflaste jer bedst muligt. For at kunne styrkes jeres branding og design-identitet, så I taler direkte til hjertet på jeres målgruppe og får den stærkeste profil.

Jeg har efterhånden mere end 10 års erfaring som selvstændig, indenfor en bred vifte af kreative opgaver. Min spidskompetance er helt klar Idenditet og at tænke ud af kassen efter behov. Jeg har været tilknyttet på forskellig vis efter behov i den enkelte virksomhed, eller projekt. Jeg kan hjælpe i de hængepartier og visioner I sidder inde med, da jeg brænder for “helhed” og den røde tråd, i markedsførringen og den visuelle identitet, på flere medier, lige meget hvor virksomheden bevæger sig, online eller på tryk.

Lad os tage en kort snak eller møde om jeres visioner/behov:

Skriv til mig mail@madebyjmk.com
Eller lad os tage en snak på telefonen: +45 6160 1322